舞之心論壇

標題: To the best kids I have ever had.
just_so_so (Linda_林達)
板主

UID 1383
精華 0
積分 1223
帖子 1516
現金 0 元
存款 156254 元
鮮花 97 朵
閱讀權限 100
註冊 2007-6-14
來自 莆田学院土风舞社
狀態 離線

繁體化 簡體化
(本文收1 朵)

曾经对您有很多的误解和不满...但时间证明了您才是对的...年少的无知和轻狂总是让我犯了很多错误...不会忘记您的教诲和指导...古语有言"一日为师,终生为父"...以前的老师从来没有给我这种感觉过...而只有您让我感觉到了妈妈的爱...真正的爱...又严厉又和蔼...土风舞...它是我生命中永不磨灭的一部分...正如师姐所言...生是土风人...死是土风魂...我感谢生命中能有拥有这么好的一个妈妈和土风舞...它让我学会的不只是舞蹈和音乐...我更相信它是我一生中最最最重要的和无可估量的财富...感谢我能来到土风舞社...能极其幸运地成为您的孩子...永远不会忘记土风舞...永远不会忘记您...永远爱土风舞...永远爱您!!!

做一只潜力股..

頂端
汐哈澈ary (燕玉)
進階會員

UID 1221
精華 0
積分 57
帖子 30
現金 117 元
存款 0 元
鮮花 6 朵
閱讀權限 10
註冊 2007-4-19
來自 莆田学院
狀態 離線

繁體化 簡體化

下午呆在老师家
  想和老师说说话
  老师看起来心情不大好  
  于是看看电视看看书
  呼啦啦 一下午的时间一晃而过

前段日子 
   学生我过的很艰辛
   一直在后退
   什么事情也没做好

有很多悲伤 所以总是
   蜷缩在自己的世界无法走出 
   莫名的觉得陌生 
   离你们好远

不过如果
   如果后退之后的清醒
   可以沉淀智慧可以走的更加坚定
   那么那么 
   让我正视自己 
   勇敢
   勇敢起来

多希望自己可以让老师
   看到最真实最美丽的一面 

老师 一定要活的很快乐哦

頂端
Beryl (艷珊)
進階會員
灵魂(哈哈)

UID 1188
精華 0
積分 50
帖子 492
現金 1009 元
存款 14751 元
鮮花 38 朵
閱讀權限 10
註冊 2007-4-17
來自 福建莆田學院土風舞社
狀態 離線

繁體化 簡體化

虽然我不知道发生了什麽,但是,我希望每个人都会好好的!!!

我“狂”愛土風舞!!!
我“狂”愛我愛的土人们!!!

頂端
Yvonne (雅丽)
進階會員

UID 1443
精華 0
積分 53
帖子 29
現金 4 元
存款 100 元
鮮花 3 朵
閱讀權限 10
註冊 2007-7-25
狀態 離線

繁體化 簡體化
Merry Christmas & Happy New Year!!!

Dear Florence, dear all,

How are you? I can feel how busy you are at this moment for Christmas dance practicing. You won’t understand, how much we envy all of you… something which has gone never come again, all what we can do is just think about the great past time. Every small and trifling memory will easily recall us the exciting from the bottom of lonely hearts…

We’re coming to the end of 2007, it’s the conclusion time for us to think of what we have learned in this year, what we have gained, and what we have lost… I believe the most things you have collected should be happiness…

As the year of 2008 is approached, Christmas is coming. On behalf of the graduate, I send you our best wishes to bless all of you with a peace and joyful Christmas. Wish you Merry Christmas, and much progress in the coming new year, and happy joyful, colorful, and cheerful life!!!

An audio e-card for all of you, very charming, please take some time to enjoy this moment…

http://ecard.ashland.edu/index.php?ecardYear=2004adm

special love for special you...

頂端
carrie (丽萍)
進階會員

UID 1429
精華 0
積分 60
帖子 39
現金 74 元
存款 0 元
鮮花 1 朵
閱讀權限 10
註冊 2007-7-22
來自 莆田学院
狀態 離線

繁體化 簡體化

呵呵,终于考完了,好久没来啦. 大家记得要快乐哦.无论烤得香不香

頂端
Michael (清伟)
貴族閣下

UID 1214
精華 0
積分 582
帖子 559
現金 33 元
存款 120 元
鮮花 20 朵
閱讀權限 10
註冊 2007-4-19
來自 福建莆田
狀態 離線

繁體化 簡體化

恩,考完了轻松多了。。虽然挂科了。。心里是很不爽,希望自己能及时调整过来,下学期更加努力。。

頂端
jacky23 (jackky)
新進會員

UID 1313
精華 0
積分 38
帖子 22
現金 103 元
存款 0 元
鮮花 0 朵
閱讀權限 10
註冊 2007-5-11
來自 廈門
狀態 離線

繁體化 簡體化
U ARE THE ANGEL

U ARE THE ANGEL, BRING US THE KNOWLEDGE AND HAPPY, WE ARE LUCY TO BE BLESSED AND LOVED BY UR WARM WINGS ADN BRILLENT WISDON,WITH UR DEVOTIION,MIND AND BODY,HEART AND SOUL,ALL THE RESPECTAND THE BEST WISHES & REGARDS U ARE DESERVED,ONLY WE CAN SAY IS ----I LOVE U!

頂端
Trista (Trista(仙))
進階會員

UID 1192
精華 0
積分 93
帖子 72
現金 90 元
存款 300 元
鮮花 1 朵
閱讀權限 10
註冊 2007-4-17
來自 福建莆田学院土Ƈ ...
狀態 離線

繁體化 簡體化

新年来临了,让旧的一切都过去,以全新的一面来迎接吧!

頂端
carrie (丽萍)
進階會員

UID 1429
精華 0
積分 60
帖子 39
現金 74 元
存款 0 元
鮮花 1 朵
閱讀權限 10
註冊 2007-7-22